Deniz Kaza ve Olaylarını İnceleme Eğitimi

Programın Süresi14 Ders saati
Program Başlama-Bitiş TarihleriTalep Edildiğinde
Program KontenjanıMaksimum 30 kişi
Eğitim Türü2 Gün Uzaktan (MS Teams-Online) ve 1 Gün Yüz Yüze (PRÜ Deniz Kampüsü)
Eğitimin UygulanmasıDersler hafta içi, ardışık 3 günde, 19.00-22.15 saatleri arasında 4’er saat uzaktan eğitim, 1 gün 09.00-16.00 saatleri arasında, 6 saat yüz yüze eğitim olmak üzere toplam 14 ders saati olarak planlanmıştır. Her bir ders saati 45 dakika olup ders araları 5’er dakikadır.
Programın Amacı Marine Casualty Code-CI Code ve Deniz Kazalarını ve Olaylarını Araştırma ve İnceleme Yönetmeliği kapsamında deniz kazası ve olay soruşturmasının temel yükümlülükleri, sorumlulukları ve teknikleri ile kök neden analizi ve düzeltici eylemler için yöntemler konusunda bilgi sağlamaktır.
Kimler KatılabilirEğitime, sektördeki; kamu kurumlarının yetkilileri, denizcilik şirketlerinde görev yapan müdür ve enspektörler, kaptanlar, mühendisler ve üniversite öğrencileri ile konuya ilgi duyan üniversite mezunu kişiler.
Ders Programı1.Gün (Uzaktan Eğitim-Online) – 19.00-22.15

CI kod ve ilgili yönetmelik ve dokümanların tanıtımı ve incelenmesi   2.Gün (Uzaktan Eğitim-Online) – 19.00-22.15

Temel Teknikler İnsan Faktörü İncelemenin Başlatılması Kanıtların Toplanması   3.Gün (Yüz Yüze Eğitim) – 10.00-16.00

Verilerin Analizi Kök Neden Analizi Düzeltici Eylem Raporlama Değerlendirme
Öğretim ElemanlarıUzakyol Kaptanı ve Denizci Eğitimci Ömer Faruk ÜRÜNDÜL
Eğitime Kayıt İçin Gerekli BelgelerÜniversite mezunu/öğrencisi olduğunu gösterir diploma/kayıt belge fotokopisi.T.C Kimlik Kartı Fotokopisi,Eksiksiz doldurulmuş PÜSEM Kursiyer Bilgi Formu (Formun sadece 1. sayfası doldurulacak) Form,«Buraya» tıklayarak indirilebilir. “Buraya” tıklayarak eğitime ön kayıt yaptırabilirsiniz.
Program Ücreti4.000 TL (KDV Dâhil) – Üniversite öğrencileri için 2.000 TL (KDV Dâhil). Ödeme ve Banka ile ilgili detaylar için“Buraya” tıklayınız.
İletişimSabit Telefon           : 0216-581 00 87                                      Web: pusem.pirireis.edu.tr
Cep Telefon             : 0544-508 15 31                                       E-posta: pusem@pirireis.edu.tr