Deniz Mutfağı Atölyesi; Artizan Çikolata Yapımı Eğitimi
Deniz Mutfağı Atölyesi; Artizan Çikolata Yapımı Eğitimi
📅 10 Ekim 2025
Deniz mutfaklarına katkı sağlamak maksadıyla; Kuru Meyveli Artizan, Hindistan Cevizli Trüf, Beyoğlu ve Bademli Rocher çikolatalarının yapılmasının öğretilmesi hedeflenmektedir.
Piri Reis Üniversite olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Üniversite olarak, Üniversite ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile KVK Kanunu kapsamında tanımlı “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.