Eğitim, hafta içi 1 gün, 13.00-16.00 saatleri arasında, toplam 3 ders saati olarak planlanmış olup yüz yüze eğitim yöntemiyle Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Kampüsünde mevcut mutfak atölyesinde icra edilecektir.
Eğitim Konu Başlıkları
• Çikolata Türleri
• Çikolata Temperleme Teknikleri,
• Malzeme Seçimi ve Doğru Kombinasyon,
• Dekorasyon ve Sunum Önerileri.
Not: Katılımcılar, dışarıdan herhangi bir malzeme getirmeyeceklerdir.
3.000 TL (KDV Dâhil).
Ödeme ve Banka ile ilgili detaylar için “Buraya” tıklayınız.
Sabit Telefon : 0216-581 00 87
Cep Telefon : 0544-508 15 31
Web: pusem.pirireis.edu.tr
E-posta: pusem@pirireis.edu.tr