| Programın Adı | Deniz Mutfağı; Artizan Çikolata Yapımı Eğitimi |
| Programın Süresi | 3 Ders Saati |
| Program Başlama-Bitiş Tarihleri | 21 Şubat 2025 |
| Program Kontenjanı | 10 Kişi |
| Eğitim Türü | Yüz Yüze |
| Eğitimin Uygulanması | Eğitim, hafta içi 1 gün, 13.00-16.00 saatleri arasında, toplam 3 ders saati olarak planlanmış olup yüz yüze eğitim yöntemiyle Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Kampüsünde mevcut mutfak atölyesinde icra edilecektir. |
| Programın Amacı | Kuru Meyveli Artizan, Hindistan Cevizli Trüf, Beyoğlu ve Bademli Rocher çikolatalarının yapılmasının öğretilmesi. |
| Kimler Katılabilir? | Gemi Aşçıları, Yemek Şirketi Çalışanları, Ev Hanımları, Pastane Çalışanları, Gıda Mühendisleri, Diyetisyenler, Gastronomi Bölümü Öğrencileri, İlgilenen Kişiler. |
| Ders Programı | Eğitim Konu Başlıkları Not: Katılımcılar, dışarıdan herhangi bir malzeme getirmeyeceklerdir. |
| Öğretim Elemanları | Dr. Öğt. Üyesi Uğur KAÇAN Öğretim Görevlisi Kübra İNCE |
| Eğitime Kayıt İçin Gerekli Belgeler | • T.C Kimlik Kartı Fotokopisi, |
| Program Ücreti | 3.000 TL (KDV Dâhil). |
| İletişim | Sabit Telefon : 0216-581 00 87 |