Deniz Mutfağı; Artizan Çikolata Yapımı Eğitimi

Programın AdıDeniz Mutfağı; Artizan Çikolata Yapımı Eğitimi
Programın Süresi3 Ders Saati
Program Başlama-Bitiş Tarihleri21 Şubat 2025
Program Kontenjanı10 Kişi
Eğitim TürüYüz Yüze
Eğitimin Uygulanması

Eğitim, hafta içi 1 gün, 13.00-16.00 saatleri arasında, toplam 3 ders saati olarak planlanmış olup yüz yüze eğitim yöntemiyle Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Kampüsünde mevcut mutfak atölyesinde icra edilecektir.

Programın Amacı

Kuru Meyveli Artizan, Hindistan Cevizli Trüf, Beyoğlu ve Bademli Rocher çikolatalarının yapılmasının öğretilmesi.

Kimler Katılabilir?

Gemi Aşçıları, Yemek Şirketi Çalışanları, Ev Hanımları, Pastane Çalışanları, Gıda Mühendisleri, Diyetisyenler, Gastronomi Bölümü Öğrencileri, İlgilenen Kişiler.

Ders Programı

Eğitim Konu Başlıkları
• Çikolata Türleri
• Çikolata Temperleme Teknikleri,
• Malzeme Seçimi ve Doğru Kombinasyon,
• Dekorasyon ve Sunum Önerileri.

Not: Katılımcılar, dışarıdan herhangi bir malzeme getirmeyeceklerdir.

Öğretim Elemanları

Dr. Öğt. Üyesi Uğur KAÇAN Öğretim Görevlisi Kübra İNCE

Eğitime Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• T.C Kimlik Kartı Fotokopisi,
• PÜSEM Kursiyer Bilgi Formu (Form, «Buraya» tıklayarak indirebilir),
• “Buraya” tıklayarak eğitime ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Program Ücreti

3.000 TL (KDV Dâhil).
Ödeme ve Banka ile ilgili detaylar için “Buraya” tıklayınız.

İletişim

Sabit Telefon : 0216-581 00 87
Cep Telefon : 0544-508 15 31
Web: pusem.pirireis.edu.tr
E-posta: pusem@pirireis.edu.tr